Кълцана Рибица Валери Нешов
10.00 лв.
Рибица | Валери Нешов
Описание
Колбасите на шеф Валери Нешов са произведени от 100% българско месо, селектирано от специални породи. Породите се отличават с по-добро мускулно око, по-добра мраморизация и по-ниско водно съдържание. Суровите и сушените цели късове от различни мускулни групи се осоляват и зреят 20 дни. Сушат се от 60 до 90 дни в зависимост от големината на сеченията. Колбасите от раздробени меса са с период на сушене минимум 42 дни. За стабилизатор е използвана нитритна сол и витамин С, като между 20-ят и 30-ят ден нитрита се преобразува в газ, който се изпарява и няма остатък на нитрит в продуктите, като те запазват свеж червен цвят. От 100кг месо се произвеждат 52-54кг продукт. Подправките, които се използват са органични натурални подправки и не се използват олио резини, екстракти, ароматизатори и оцветители. След като се развакумира продукта, консумацията трябва да е до 7 дни, като е възможно появата на бяла благоросна песен. Всички продукти под бранда Валери Нешов са направени по автентични балкански рецепти. Достатъчно е веднъж да опитате продуктите с бранда Валери Нешов, за да се влюбите в тях доживот. Опитайте истински и неповторим продукт без аналог на пазара.
Допълнителна информация
Тегло | 0.180 кг |
---|
Трябва да влезнете в профила си, за да публикувате отзив.
Отзиви
Все още няма отзиви.