Паста машина Marcato Otello

665.80 лв.

Otello | Marcato

В наличност

Описание

Историята на Marcato започва през 1930 г. с интуицията на Otello Marcato, който създава първата ръчна машина за паста, за да улесни приготвянето на прясна домашна паста.

Паста машина Marcato Otello разполага с някои авангардни технически решения още в оригиналния проект, като контрола за промяна на дебелината на тестото за паста.

Модерната версия на машината обединява характеристиките на технологията Marcato в другите модели от гамата: ролки от анодизирана алуминиева сплав и високоустойчиви гребени от полимерна смола.

Конструкцията на Otello е изработена от анодизиран алуминий. Цветът шампанско се получава чрез процес на анодно окисляване за да не се отделят никакви остатъци.

Основата и копчетата на дръжката са изработени от масивно дърво Wengè. Те му придават винтидж вид, като същевременно запазват типичната стабилност и здравина на продуктите Marcato.

Дървото е обработено с естествено масло, за да се увеличи устойчивостта и издръжливостта във времето.

В обобщение можем да кажем, че Otello е истинско произведение на изкуството, което остава неподвластно на времето и технологийте.

Кухнята е мястото за семейни срещи, където всички се мотаят след работен ден, където цялото семейство се събира отново около една маса. Кухнята трябва да бъде релаксиращо, семейното място за споделяне на радостните моменти от деня. Още от 1930 г. ние страстно създаваме продукти, за да направим хората щастливи! Културата на здравословното хранене е първата стъпка към тази цел. Започвайки с паста, приготвена с прости и истински съставки, символ на средиземноморската диета. Всички продукти на Marcato са предназначени за тези, които обичат нещата да са направени перфектно и за тези, които са преоткрили удоволствието да се хранят добре, здравословно и безопасно.

Разгледайте и останалите продукти от гамата на Marcato тук!

Допълнителна информация

Тегло3 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Паста машина Marcato Otello”